Etusivu Haku Hakuohjeet Äänitearkistosta Tallentajia
Tallentajia
Pekka Huttu-Hiltunen
Juminkeko-säätiön tutkija-muusikko ja projektin johtaja. Hän on väitellyt länsivienalaisesta runolaulusta 1900-luvulla Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolla.
Riitta Huttunen
Kanteleliiton toiminnanjohtajana toimiva Huttunen on toimittanut Kainuun laulukirjan (2001) sekä levyttänyt kainuulaisia lauluja yhdessä Sanna Kurki-Suonion kanssa (2004 ja 2007).
Taito Hoffrén
Arhippa Perttusen runojen taitajana tunnetuksi tullut muusikko, säveltäjä, äänisuunnittelija ja äänittäjänä. Hoffrén on palkittu kritiikin kannuksilla taiteellisesta työstään vuonna 2005.
Maari Kallberg
Muusikko jolla on tutkimuksellinen ote musiikin tekemiseen. Kallbergin vuonna 2007 valmistuneen taiteellisen tohtorintutkinnon aiheena oli A. O. Väisäsen vuoden 1915 keruumatka Vienan Karjalassa ja vienankarjalainen joiku.
Markku Nieminen
Kirjailija ja karjalaisen perinteen kerääjä; Vienan runokylien elvytyksen alullepanija ja organisoija; Juminkeko-säätiön puheenjohtaja.
Elina Niiranen
Niiranen valmistelee Tampereen yliopiston kansanperinteen laitokselle väitöskirjaansa, joka käsittelee Vienan ja Karjalan alueen laulukulttuuria.
Janne Seppänen
Suomussalmelainen musiikintutkija. Hän valmistelee väitöskirjaansa Jyväskylän yliopistoon musiikkitiedon hakumenetelmistä kansanmusiikkiaineistoissa. Seppänen on perehtynyt myös Kainuulaiseen kansanmusiikkiin.
Salla Seppä
Salla Seppä on laaja-alainen kansanmusiikin ammattilainen: laulaja, muusikko, pedagogi ja tallentaja. Hän työskentelee Joensuussa ja Kuhmossa kansanmusiikin parissa.